--http-- Creative Commons License 2002.11.29 0 0 134
:))
ez jó, örülök, valaki vette a lapot...

nekem elő van készítve mozart requiemjének szakmailag teljesen korrekt, kottarészletekkel dúsított műelemzése, a topik 'miért tetszik' kitételére (stratégiai hozzászólás). szakmai támogatással készült, tehát félig önálló munka, a lényegét tekintve önirónia.

sajnos gyengém, hogy attól tényleg berágok, ha valaki benyom egy dalszöveget vagy együttes-nevet, számcímet, ugyanis van egy ilyen topik a témaorientált tasztalon (milyen zenét hallgatsz most - macilaci99), és tényleg igen faszatémás, amikor azt látom, hogy, 'john yorkshire: halálosan szeretlek', aztán kész. anno, naiv korszakomban próbáltam terelni azt a topikot, hogy nade miértmár, megmiez... pszichológiailag megértem, valaki hallgat egy zenét, és beleordítja a tasztalba a szám címét, esetleg a szerzőt.

tehát kérem a tisztelt hozzászólókat, hogy nézzék el nekem ezt a heppemet, nézzék el azt, hogy a mindennpai élet minimál-beszédkommunikációját szeretném önérdekből is érzékelni (talán más is), vagyis ha valaki benyög valamit, szeretném (szeretnénk) tudni, hogy az miféle zene, csárdás, angoltangó, dél-amerikai jódli, arab dzsessz, vagy eszkimó szitármuszika, hátha kiesett ezidáig az életünkből. mert egyébként semmi értelme az egésznek, nem kell tízezer hozzászólás stb. (ez azért fontos, mert észrevettem, hogy a fórumokon lehetségesek olyan állatoid hozzászólások, amik pl. az utcán, társaságban nem. az utcán nem ordibálhatunk zenei számcímeket, vagy nyilvánvalóan hülyének nézik azt, aki magányosan a blahán rolling stones számok címeit kurjongatja. ott nem lehet, itt, a témaorientált tasztalon lehet.)

sokszor nézek utána a neten mp3-ban, hogy miről is van szó, mit akart közölni egy-egy hozzászóló, mit érzett. úgy gondolom, hogy ne gáncsoljuk el önmagunk a dalszöveg, vagy számcím benyögésekkel.

kell a humor, a fénykép, a bármi, vagy a tárkony a pörköltbe, mint az a hozzászólás, amire reagálok. talán a topik legjobb hozzászólása, ha nem is igazít el tüchtigen a muzsika hol- és mibenlétéről:))

elnézést, ha hosszú lettem volna, kicsit be vagyok rúgva, ráadásul este hétkor egy konfernciára kell menjek, mint vatta, ahol kaviár vár, bélszín, szar majonézes saláta, csípős-büdös tormássonka, langyos és áporodott kóser-szilva, és halkan zsibongó háttérfecsegés.

Előzmény: stupidfish (133)