Nos hát csak sikerült kicsikarnom, hogy elinduljon a brood war nélkül, a magyarítás, Nekem csak a Starcraft van meg ráadásul másolt példány.
Lehet, hogy ti is tudtatok errül, szóval bocs, ha valami titkot fogok most kifecsegni, vagy legfeljebb nem.
Legelőször el kelett intéznem ne tűnjön a magyarításnak úgy, hogy én másolt cd-vel vagyok felszerelve. Fogtam és letöltöttem a netről egy storm.dll fájlt, mivel a windows erre a fájlra panaszkodott, és gondoltam így jó lesz.
Eljutottam addig a problémáig amit már a korábbiakban írtam, minek folytán megtudtam, brood war nélül nem fogok tudni a magyarítással játszani. Nosza hát, elkezdtem keresni egy broodat.mpq fájlt. (ami a Brood War data fájlja vagy micsoda, ez a Starcraft esetében stardat elnevezésü) Gondoltam ha a magyarítás valami dat fájlt hiányolt akkor megpróbálom ezt a fájlt bemásolni a Starcraft könyvtárba. Amúgy hihetetlen nagy mázlim volt, egy, de tényleg csak egyetlenegy helyen találtam rá erre a broodat fájlra, és láss csodát, ELINDULT!
enyi...