-http- Creative Commons License 2002.11.27 0 0 27
régebben én is betelefonálgattam. hol parasztgyereknek adtam ki magam, hol felháborodott-vallásosnak, és soha nem történt meg, hogy ne raktak volna adásba. mindig tudtam valami nagyon lényegeset mondani a szűrőszemélyzetnek.
egyszer szétromboltam a tilos rádió egyik esti műsorát, akkora faszságokat beszéltek a usa-ról, hogy amerikás magyarnak adtam magam ki, és elmondtam a tuttit, amit be is vettek, és utána odalett minden, a hátralévő 20 percben már nem volt mit mondani, csak rólam beszélgettek, helyesebben arról, hogy amiket felvetettem, 'tényként' közöltem, mennyire érdekes kérdések, és kezdték összevetni a saját amerikás élményeikkel. telefonálás közben találtam ki őket részegen, erős amerikás akcentussal előadva.

A hiúság és az egoizmus a betelefonálóknál és a fórumokba írogatóknál is fundamentális. (pl. mi másért beszélgetnek ketten egy topikban egy éven át, mint feltűnési viszketekségből. eleinte nagyon dühös voltam erre a jelenségre, hiszen ott a mail is, aztán megértettem, színpadvágy, megfűszerezve egy vödör übermensch tudattal.)

Előzmény: transparent (24)