kaleb Creative Commons License 2002.11.27 0 0 91
Megjegyzésem monológgá választalansága miatt vált. De látnom kell, nem kerültünk egy hullámhosszra, mivel nem jó nyelven fogalmaztam meg mondandómat. (Bár mióta Korten könyvét Csurka beszédek is terjesztik, azt hittem, a komprádor burzsoázia fogalma szélesebb körben ismertté vált. Belátom, tévedtem.)

Szűrőst nem azóta tartom jellemtelennek, mióta jobbfelé teper. Ezt sokkal régebben gondolom róla. Ha érdekel, egyszer elmondom miért.

Malgot újbaloldali. Kirándulása a jobboldalon nem sokkal komolyabb, mint TGM-é, és jellegében hasonló ahhoz, ahogy annak idején a kommunisták szövetségesnek tekintették a gyarmati felszabadító mozgalmakat. Én Malgotnak a Gyerekjátékok c. bábprodukciójára emlékszem, az Orfeos időkből. Ebből ítélve, lesznek még bizonyos surlódások. Elképzelhetetlennek tartom, hogy Malgotnak tetsszen pl. az árpádsávos lobogó.

A kérdésem kritikus része az volt, hogy nem gondolsz-e arra, hogy az árpádsávok rossz emlékeket kelthetnek idősebb polgártársainkban, és mit gondolsz erről. Erre még válaszolhatnál.

Előzmény: AradiGábor (89)