Kedves strasszer1!
Az indulataim valóban felkorbácsolódtak, mert az emberi butaság határtalan. Ezt persze nem Rád, hanem Izékére értem. Tudod kire gondolok. Azt hiszem bárki lejáratná magát, ha Izékével fonódna össze a neve. Többet erről nem is írok,mert lényegtelen, csak a színészek járatták le magukat egy háromnegyednyi ország előtt. Azért háromnegyednyi, mert egy negyed ország sajnos biztosan ajnározza ezt a médianyulat.
Más.
Mégsem tehetem meg, hogy szembeköpöm magamat, ergo véleményedet megértettem, de nem tudom elfogadni, pláne magamévá tenni. Vagyis nem értünk egyet, de mint írtam ez nem baj.
Nekem márpedig tetszett a Zsákbamacska. Persze látom én, hogy a dolog nem hibátlan, de a kezdés (Valami Magyarország) után mindenképpen előrelépés volt. Pláne a múlt után, a múlt ízléstelensége után. Amúgy a vájtfülű kritikusokat hagyjuk, mert ha jól követtem nyomon a sajtót akkor mindössze két kritikai jelent meg, egy rossz és egy semleges. Márpedig ez a fociban is 1:1 és nem 1:0. Az pedig Tőled egy balga mondat, hogy az előadás "szemét" volna. Ezt azért kérlek lásd be, ez túl erős volt:)))
A közönséget hagyjuk kérlek, mert sem Te, sem én nem tudjuk, hogy mit akarnak. Akár tetszik, akár nem, ez is általánosság. Beszélj csak a magad nevében, én is azt teszem. Amúgy a közönség semmit nem utasít el magától, mindenre megy, amire hívják és amiről tud is.
A botránnyal és a teltházzal kapcsolatos megjegyzéseddel mélyen egyetértek, igazad lehet, sokan talán ezért mennek, most legalább egyí fél ország megtudja, hogy egy más színházi ízlés várja őket.
Üdv: Thália