Pali bá
2002.11.26
|
|
0 0
127
|
Úgy szeretnék valami igazán gázos történetet beírni de egyelőre nem jutott eszembe ilyen. Viszont ellenpéldát tudok. Ugyan nem a saját rokonaimról van szó hanem a volt barátnőm Svájcba szakadt nagynénjéről és annak férjéről de mivel együtt voltunk náluk ide merem írni. Szóval meglátogattuk őket egy hétre Lausanne-ban és már amikor megérkeztünk nagyon kedvesek voltak. A férj, aki egy az egyben úgy nézett ki mint Sinkovits Imre és a hangja is olyan volt, azonnal töltött és nem hagyta abba egy hétig. Állandóan ittunk. Marha jófej volt és valami eszméletlen trágár. Engem nagyon szórakoztatott. Felesége, a nagynéni meg elvitte az ex-barátnőmet bevásárolni és vett neki egy csomó ajándékot de nem lesajnálva a szegény otthoni rokont hanem figyelmességből. Aztán egyik nap közölték, hogy úgy 50 kilóméterre a hegyekben van egy nagy apartmanjuk egy házban és menjünk nyugodtan, itt a kulcs. Mondták, hogy sajnos nem emlékeznek, hogy van -e valami kaja ott úgyhogy hozzánkvágtak 100 frankot amiből aztán nagy nehezen eltapsoltunk vagy huszt egy élelmiszerboltban. Azt is mondták, hogy síeljünk nyugodtan (tavasz volt de fent a hegyen volt hó dögivel) és bármelyik felszerelést használhatjuk amelyik jónak tűnik. Szóval én csak néztem mint a lukinyúl, hogy nahát, ilyen is van?. |
|