IstvanTM Creative Commons License 2002.11.26 0 0 4341
Amint kérted, itt az iromány. Megpróbálom 1-10 listán oszályozni a számokat, aminél az 1 azt jelenti, hogy első hallgatásnál is 10 mp után továbbugrottam, és utána sem hallgattam végig. A 10 pedig, hogy hideg futkosott a hátamon, és már első hallgatásnál újra-és-újra hallgattam. Nos:

1. Everyone Dancing

Az eredetije a nagy kedvencem volt a Hűségről, és itt felemásra változott: a hangszerelés (köszönhetően az újabb gitár hangsávnak) sokkal jobb lett, de a szöveg ("All hearts go boom boom boom") KISSÉ roszabb lett, ezért: 9

2. Damned

Az eredetijét nem nagyon szerettem, de ez nagyon bejött. Ugye a hangszerelés nem sokat (ejtsd: semmit) változott, a szöveg viszont sokkal jobb, mint a KAU-nál, ezért: 8

3. Vertigo

Ez alapból olyan közömbös volt, de most valahogy jobban tetszik a szöveg miatt. Mindenesetre jól tették, hogy az Everyone Dancing lett az első dal, így viszont sajnos megszakadt az a Firedance óta tartő sorozat, hogy a címadó dal egyben albumcím is. Sajna a lezárást nem értem. Az értékelés: 7

4. What The Hell

Ez csak jó lehet, mert Chapman Stick van benne. A zene krály, a szöveg is, pláne a köv. két sor: "You love the thing you kill / And you kill the thing you love" Itt két dolgon is megakadt a szemem: magyarul írták ki a szám alá, hogy ki-mit adott elő a Nagyvárosi angyalban (:), valamint, hogy az utolsó refrén 3. sorát soha nem adják elő. Vagycsak én voltam figyelmetlen? Az értékelés: 7

5. Rockstar

A másik kedvencem a Hűségről. Itt a zene dettó ua. A szövegben pedig nem tartom szerencsének a káromkodást, és a hallgathatatlan hangon előadott rap-részt. Ezek az okok miatt csak: 7

6. The End Of Innocence

Az eredetije közömbös, itt viszont a szöveg sokkal mélyebb, szebb, meghatóbb mondanivalót sugall, így lett egy kövér 8.

7. Perfect Love

Rövid távon szimpatikus, mert zúzda, de egy hét múlva valszeg már nem fog ennyire tetszeni. Hiányolom a sikítást a végéről. Komolyan kell venni a tüdővérzést. :)) Jó lesz ez egy 8-nak.

8. Destiny

Semmi különös, az Asszony sem tetszett, ez sem tetszik. 5-re jó lesz. (Érdekesség: "But the whirlpools pull you deep / Mikor az örvény a mélyére ránt / A szerelem örvény Csak maradt vmi a régi rendszerből, nem?)

Összességében igen jó lemez, talán jobb mint a Hűség. Ez a vélemény pesze nagyon szubjektív, és olyan 8 hallgatás után írtam. Ha majd nagyon unatkozom, akkor írok egyet az ÚT-ról is.

Előzmény: _Zoltán_ (4340)