Hmm...
Teltház szerintem sem volt,valaki még meg is jegyezte kissé szomorúan,hogy sajnos nem lapjával kellett végignéznie a meccset.De erről nem a paksiak tehetnek :-))
"A Falco-Paks alkalmi páros sem villogott"
Azt hiszem ez sem a paksiakon múlott...Bár az igazat megvallva Én sem éreztem igazinak a dolgot.Tőlünk nem éppen a "hangemberek" voltak ott /értsd:hangadó/.Másrészt a Falco szurkerek voltak othon/abb/.
Bár nem tudom mi lett volna,ha nem állíttunk be azzal a böhöm nagy dobbal :-))
"Rónai Egon énekelj velünk" rigmus-Nekem tetszett :-)) /még ha tényleg nem volt benne igazán kraft akkor is/
"ami a labdarúgásban a nagyobb válogatott meccsen kezd megoldódni (több tábor egy szektorban, klubhovatartozástól mentesen szurkol) az itt egyáltalán nem működik. Sőt!"
Számomra ez a meccs egyáltalán nem ezt bizonyította.Sőt!Bár azért utópisztikus elképzeléseim nincsenek a dologról
Abba már ne is nagyon menjünk bele,hogy válogatott meccsen ki kit milyen rigmussal talál meg.Lehet hogy nem Ti jönnétek ki belőle a legjobban.
Összefoglalva a lényeget!
Válogatott meccsen igenis tegyük félre a klubhovatartozást,és a magyar színekért szurkoljunk.Ne annak örüljünk,hogy az "ősi ellenség" játékosa hogyan szerencsétlenkedik a címeres mezben.Sőt!Tovább is léphetünk.A hétvégi bajnokikra sem azért kell kimenni,hogy az ellenfél szurkolóit,játékosait elküdjük a csába.
UFF!