GabikA: Igen, asszem rájöttem, hogy poén, de a pénteki napom annyira szar volt, hogy mindent komolyan vettem. Persze a hülye én vagyok, hogy flamekbe belemegyek. Mindenesetre készítem a számlát az Intelnek az általam nyújtott reklámszolgáltatásért :)))
De hogy valami pozitívat is mondjak: megy a szerver és be is tudok csatlakozni, a latency is normális (10 körüli még ezzel a szar cerkával is :))) ). Azt vettem észre, hogyha lelövöm a szervert és újraindítom, akkor jönnek a lagzások. Lehet, hogy benthagy valamit a memcsiben? Ha szűzen indítom, semmi gond. Sőt a hltv is műxik. Ha dedikált szerver+cs+hltv megy demofelvétellel egyszerre, akkor viszont megint szaggatott a kép. Az fps normális és a latency is. Lehet, hogy az már a vinyó miatt lassú? De ez ki lesz küszöbölve, ha külön gépen fog menni a szerver a hltv-vel és a cs kliens.
Pár új kérdésem van:
1. Lesz e gond a WonId-vel ha többen ugyanazzal akarunk a szerverre csatlakozni? Kell crack? Hol lehet Wines cracket szerezni?
2. Hogyan és miket lehet adminként variálni a szerveren? Pl. az admin_say-t próbáltam (így kell a parancsot megadni?) és nálam nem mutatott semmit. Pl. a map váltás lenne fontos.
3. Az adminmod oldalán lévő faq-ból írtam ki, hogy miket is kell a passwordökkel variálni, hogy adminként legyek a szerveren. Beírtam a jelszót, próbáltam az admin_say-t, de hibát nem írt ki, viszont nem is történt semmi. Béna vagyok? ;) Vagy ez is az Intelnek köszönhető? :)))
4. Láttam netes játékokban kiírásokat, hogy xy lelőtte zz-t x fegyverrel, stb. Ilyeneket hogyan lehet csinálni? Statisztikát is lehet készíteni? Ki mennyit-milyen fegyverrel gyilkolt, stb.
Rumceisz: köszi, megnézem amit ajánlottál.
Lopez