Törölt nick Creative Commons License 2002.11.25 0 0 4326
Az idézet, amit írtam, nem a „te és mások nézeteit hazudtoló, értékelő, netán támadó, bíráló” témájú, ezt ne mondd. Egyébként nem tudom, miért gondolod azt, hogy itt téged és a te nézeteidet akarom alázni, vagy rossz színben feltüntetni. Ha bizonyos idézeteket tartalmukban rád vonatkozónak érzel, az nem hinném, hogy az én hibám volna.

Azért használtam ezeket a sorokat, mert kissé más szavakkal adja vissza ugyanazt, amit Ákos is idézett egy vele készült interjúban:
„Új Bábelt élünk, a fogalmak pokoli zűrzavarát. Gyalázatos hazugok megrontották a szavak becsületét.” (Karinthy Frigyes)
Úgy gondoltam, ezt az idézetet Ákossal kapcsolatban itt ismerjük egynéhányan, s reméltem, nem árt meg senkinek, ha más szájából, kissé bővebben is hallja.

Hogy Ákost, személyes ismerősödet te kizárólag a
„popzenész” titulusra tartod érdemesnek, azt feltételezi, hogy egyéb munkásságát nem becsülöd annyira, hogy azok alapján is megítéld őt, holott a topic témája nem csupán hősünk a zene és komponálás vidékén elért eredményei volnának.

Azt sajnálom, hogy ez a vita, vagy beszélgetés nagyrészt csak kettőnk között zajlik, és a topic többi látogatója nem fűz hozzá kommentárt vagy véleményt, bár elismerem, nem a koncertek hangulatát, dalok tetszési indexének alakulását tárgyaljuk éppen, ami pedig szintén egy érdekes téma, csak én annyira nem vagyok otthon benne - pedig érdekel.

Hozzászólásaim „pátosza” remélem, nem idegenít el senkit a pontos fogalmazástól, a fogalmak illő helyen való használatától :DD , amely fogalamkat bár nem művészi környezetben, diósgyőri vízjeles papíron, dombornyomott bársonyborítós, aranyozott gerincű könyvben, formás antikvával szedve, igényes és szép tipográfiával tálalva lelhetünk itt, de mégiscsak írott szóban, amelynek becsületéről gondoskodni mégiscsak a mi feladatunk volna.

Előzmény: Dr. Ludmilla Kropotkin (4324)