v__tibor
2002.11.22
|
|
0 0
2167
|
Mint ahogy említettem, nem eredeti renyó csipogót tettem be, hanem egy fizikailag kisebb méretűt (asszem az audikba tesznek ilyet gyárilag - nem a reklám helye), aminek emiatt a rögzítését egyedi módon kellett megoldani egy szivacsbetéttel (az ötletet egy ismerőstől adoptáltam). Azt sem tudom, hogy a légbefúvón keresztül az eredeti bepattintható-e, de szerintem egy kis türelemmel egy próbát megér. A légbefúvó eltávolítása nagy óvatosságot igényel! A belövésről a teljesség igénye nélkül: fülre is hallatszik, hogy "többet nyom" a csipogó (még BASS +5 és TREB 0 állásnál is), és az átviteli tartománya is erősen a középfrekvenciákig lenyúlik. Az előbbit egy megfelelő méretű soros ellenállás bekötésével, utóbbit a meglévő kondi kisebb értékűre cserélésével lehet beállítani, természetesen valamiféle mérés után, amire még sajnos nem volt időm. Talán nem is baj, mert a nagy Guruk szerint állítólag minden hangszórónak is be kell járódnia, először egy darabig még nyersen szólnak. Most a fent említett állásban hallgatózok, a további fejleményekkel majd jelentkezem. |
Előzmény: harrypoti (2158)
|
|