cillike Creative Commons License 2002.11.21 0 0 512
Én azt hiszem feladom. :)
Bizonnyal rosszul kommunikálok. Mentségemre legyen mondva, hogy a fórum irásbelisége, nomeg a hosszas monologizálás nem könnyiti meg a helyzetet.

"A horogkereszt és az ötágú vörös csillag -- függetlenül az "eredeti" jelentésüktől -- jelenleg betiltott jelképek Magyarországon. Ráadásul semmi olyasmit nem jelképeznek, jelképeztek, ami a sátánizmus lényegét szimbolizálná. "

Analogiának szántam, semmiféle összefüggésbe nem hoztam a sátánizmussal ezeket a jelképeket.

"Az (1.) pontban említett emberek csak nyugodtan rettegjenek. Az ő életükben az "istenfélelem" központi kérdés. Féljenek csak, ha kedvük van hozzá. "

Szvsz a hivők nem félnek, de ebbe már nem megyek bele, mert már valahol tárgyaltuk.

"A (2.) pontban említett fiatal zsákutcások más módon is el tudják szúrni az életüket, ehhez nincs szükségük a sátánizmusra, sem a keresztény ördögimádatra (ami nem azonos a sátánizmussal). "

Ezt sem mondtam, csak megállapitottam a tényt, hogy egyeseknek - illetve a ketteseknek - ez jön le a szó hallatán.

"A (3.) pontban említettek szintén felületesen, előítéletek alapján alakítanak ki véleményt. Engem a legkevésbé sem zavar, ha tőlem bárki fél, vagy hülyének tart. Ha valakivel szóbaállok, és az illető szimpatikus nekem vagy más ok miatt nincs motivációm az elhajtására, két-három mondat után úgyis láthatja, hogy ki vagyok, mi vagyok. Fintorogni meg lehet. Én is szoktam. "

Nem biztos, hogy felületesek. Ellenkezőleg, néznek a dolgok mögé is és keresik az okot. Nem a személyeddel kapcsolatban, hiszen az csak rád, esetleg a nagyon közvetlen barátaidra, családodra tartozik.

"A lap megalkotójaként ismeretterjesztő szándékkal indítottam el a Scythe-ot. Vannak, akiknek sikerül megérteni, hogy miről is szól a sátánizmus, míg másoknak ez nem megy. Nem probléma. A sátánizmus nem térítő vallás. Aki nem óhajtja megtudni, miről szól, az csak nyugodtan higgyen, amit csak akar, még csak nem is hibáztatom érte, hiszen a többszáz-, többezeréves agymosást nem lehet máról holnapra magunk mögött hagyni. "

A nem megértés és a nem egyetértés között van árnylatnyi különbség.

"Ami a Scythe-on folyik, ugyanaz, mint ami bárhol máshol történik a neten -- csak kicsiben. Nem is számítottam másra. "

Túl a tesztelésen nem érdekesebb lenne, ha jó kis viták lennének, a gondolatok megvitatása, érvek, ellenérvek, miegymás? Egy picit magasabb szinten. hmm?
Egyébként meg nem ez a lényege annak amit irtam, hanem az, hogy látszik melyik réteg akad a horogra szvsz teljesen félreértelmezve az egész lap mondanivalóját, kiragadva pár nekik tetsző mondatot, meg a nevet. - Alighanem a többi el se jut a tudatukig. tiszt. a kivételnek.

"..aki meg inkább más megoldásra kíváncsi, jobban szeret másoktól függni, legalább kevesebb időt pocsékol el az útkeresésre pont az "öntetnek" köszönhetően. Mindenki jól jár."

basszus, miből gondolod, hogy aki nem a sátánizmust dicsőiti az mástól függ???
jaj.

Bocs a kicsit indulatos hangvételért. Tán nem túl nagyképű kijelentés, hogy érted (a lapért) haragszom, nem ellened.

Előzmény: req999 (511)