Kedves bajkon úr!
Te egyáltsalán nem veszed észre, hogy egy dologról beszélünk. De azt is megkockáztatom, hogy Te elbeszélsz mellettem. Mondd meg, ki nem ért Veled egyet? Én? Azt mondom, amit Te, kérlek, ezt vedd észre.
És akkor lássuk a konkrétumokat:
1. Tök mindegy, ki a színház igazgatója, mert a nézőket valóban nem érdekli.
2. Mégsem teljesen tök mindegy, ki a színház igazgatója, mert bizony akár tetszik, akár nem, mégis az ő ízlése érvényesül.
3. A Nejcserés támadás egy komplett fos, de azt hiszem egyelőre nincs mit játszani, mert mindenhez, egy új premcsihez is pénz kell, az meg nincs.
4. A Mennyből a hulla ügyében nem értünk egyet. Én láttam, rendben van. Igényes bulvár. Mégsem egy Cooney. Annál klasszissal jobb. Amúgy is mit kérünk még számon, alig indult el az évad.
5. Végignézted a fellépő színészek névsorát? Én megtettem a szórólapokon. Csupa olyan név bukkan fel, akik fiatalok, sőt láttam vidéket is képviselni: Hujber Ferenc, Melkvi Bea, Honti György, Szorcsik Viktória, Dobos Judit, Széles Tamás, Horváth Lili, Kerekes József, Fehér Anna, Bede-Fazekas Szabolcs, Elek Ferenc, stb. Mi a csudát akarsz? Ez elsőre elég nagy lépésnek tűnik, vagy nem?
6. Ne keress új magyar szerzőket, mert nincsenek.
7. Egyelőre még nem hirdették meg a vadi új évadot, márpedig én arra vagyok kiváncsi mit nyomnak majd jövőre. Én ugyanis átrmenetinek tekintem a jelenlegi állapotokat. Amúgy meg bármibe lefogadom, hogy Bókának lesz annyi esze, hogy társulatot szerződtessen.
Na erre mit lépsz?
Üdv: Thália