Mol Szolnok Fun
2002.11.21
|
|
0 0
8394
|
Elsősorban gratulálok a magyar ffi. vállogatott szerepléséhez. Én nem vagyok nagy elemző-mesemondó-szakértő (lásd Avass:)), de röviden leírom véleményemet.
Szerintem a franciákat azért vertük meg kintről, mert védekezésben a centereinkre koncentráltak. Véleményem szerint ez a magyarázata Gulyás "haloványabb" szereplésének. 1 ember hátulról egy oldalról 1 + előlről védekezett rajta. Ha nála volt a labda mindhárman körbeállták, vagy ráestek. Ez nem a Gulyás hibája.
Nehezem teszem de ki kell emelni KÁLMÁN kitűnő játékát. Ez a pasi minden helyzetből be tudja dobni a lasztit. 1*űen hihetetlen dolgokat művelt. 2 kiemelkedően emlékezetes dobása volt: - 3 pontos a világ végéről (a lassításnál nem lehetett látni hol a 3-as vonal, olyan messze volt), és volt 1 duplája amit szinte hátradőlve vizszintesen dobott. Isti is szenzációs volt. Cziglert védekezésben nyújtott olyat, ami minden elismerésre méltó. Szóval csak szuperlatívuszokban tudnék írni mindenkiről. Igen, és kösz azoknak a szurkereknek, akik helyettem is biztatták a Csapatot a helyszínen!
Hajrá magyarok! |
|