Na akkor én is egy kicsit...
HIHETETLEN VOLT!!!!
Egysszerűen nem emléxem,hogy mikor láttam magyar csapatot (válogatott vagy klub) így játszani ilyen nagynevű ellennel szemben.
Szenzációsan játszott a csapat és külön-külön a játékosok is jól teljesítettek.
Azért az elején egy csöppet megfagyott ereimben a vér...0-8-nál.A mezőnyembereink átlagban egy fejjel voltak alacsonyabbak a franciák hasonszőrű játékosainál...Centerben vaskosabbnak tűntünk,de a csigazabbantók rendesen felkészültek "Dávidilag és Gulyásügyileg"...
Nem csodálkoznék,ha néhány játékosnak megnőne gallföldön az ázsiója a közeljövőben...
A sporik hihetetlenül szarul fújtak,kis rosszindulattal az egyetlen javunkra irányuló megmozdulásuk az a már említett passz volt Zacsinak,melyből Gery triplát szórt...
Aszongya a szpíker: elfáradtak a játékvezetők...már az első percben fárdtak voltak,mikor Dávid búráját faultnak fújták...
A többit meg már meg sem említem...és még ezeket is elbírtuk! Mi van ha magyarpártibb bírók jöttek volna? 20?30?
A hangulat nem volt roszz a tv keresztül,bár azért elég sok tiszteletjegyes meg divat lehetett,mert néha csak néhány tucat szurker hangja hallatszott...
Viszont a kiscsarnokos taktika bejött (meg Kálmá-Báne párosnak duplán hazai volt a pálya),bár szerintem Körmenden még nagyobb hangulat lett volna.
Ja Pálinkás szakértő Kálmán Lacit simán lekálmánimrézte"...majdnem félrenyeltem a sört.
Viszont most jön a neheze,lettek ellen még nehezebb lesz idegenben,és aztán Lengyelországban is kapaszkodni kell,annak ellenére,hogy számukra nagyjából elment a hajó...
Rigában nyerni kéne,nehogy kigolyózzanak minket...
ha a két nemzetközileg jegyzett dobógépünk még jobban hozza magát,meg is lehet a siker.(bár ott lesz az állat Kambala...Baggioval nagyot brusztolhatnak majd).
Na ennyi...
még 1x gratula a fiainknak!!!!
U.i.:Volt Topic-randi skacok??????????????