Tudod, a rendőrség spec Juszt ügyében akciózgatott spontán
Juszt ugye valoban csunya volt, bar csak az mentette meg a dagit, hogy formai hibat vetettek az allamtitokka minosites soran.
(OV milyen pert veszitett el? olvasom a nepszabit de nem tunt fel mostanaban.)
Milyen haromnevut? Ezzel a jelzovel asszem Tothistvanzoltant illettek legtobbszor, aki az OIK ugyeit vezenyelte, es nem tudom mi koze az MTV-hez (music television?)
Kellerrel ket bajom van:
Keller mint partpolitikus pozicioba helyezesevel az mszp nyiltan felvallalta, hogy politikai preferenciak menten vizsgalja a gazdalkodast. ez onmagaban is hajmereszto, ha abbol indulunk ki, hogy a bunuldozes es az igazsagszolgaltatas minden szervenek deklaraltan politikamentesen kellene mukodnie. a politikailag motivalt kivizsgalasokra ott a parlamenti vizsgalobizottsag nevu tarsasjatek.
Keller feljelentesei nyoman a rendorseg olyan eszkozoket alkalmaz, amelyeket az ugy semmilyen vonatkozasa nem indokol (kicsit reszletesebben megirtam ezt a "demokraciacsomag mszp modra" topicban). egy plauzibilis magyarazatat latom a durvasagnak es a megalazasnak: a politikai ellenfellel kapcsolatban allok megfelemlitese.
Amikor ugy erzem, hogy politikai szimpatiaim befolyasoljak a velemenyalkotasom, azt szoktam csinalni, hogy tukrozom a helyzetet. hogyan ertekelnem a helyzetet, ha teszemazt Kosztolanyi Denest neveztek volna ki uvegzseb-allamtitkarnak, aki az mszp kormanyzat idejen megbizasokat kapott vallalkozokat vitette volna be kommandosokkal a dutyiba nehany napra, nehany hetre?
Kivancsi vagyok balos kartacsak allasfoglalasara.