elhiszem.
ilyeneket én is tudok: múlt szombaton nem a Lehelre mentem, mert iszonyatosan kigyütt a visszerem, meg ez a fránya melegfront is, na mindegy, nem is ezt akarom mondani, bár az én időmben novemberben méteres havak voltak, de hát ezek az ózonlyuk vagy mi a fene. na mindegy, rosseb megeszi.
szóval a sarki henteshez tértem be, nem szeretem, mer' nem olyan friss a záruja, de hát csak egy kis csirkefarhátat akartam venni, pörköltnek, az uramnak. na, kora reggel már ment a traccsparti, szidták a kormányt, meg az orbánt, meg mindenkit, akit értek, nem is figyeltem, nem érdekel az engem, nem járok szavazni, szavazzon aki rosseb megeszi.
na de arra mán oda kellett figyelnem, amikor a hentes mesélte, hogy a felesége hallotta a fodrásznál, egy törzsvendégtől, akinek a nagynénje fogalmazó volt annál a Dr. Botosnál, aki a Parlament alelnöke volt sokáig, szóval hogy eztet a móri dolgot direkte titkolják, mer' ottan volt a zemeszpéfidesznek a közös pénzmosó bankja, aztán aznap találkozott volna az orbán meg a kovács felcsúton, oszt' együtt mentek volna a lóvéér', de a rogán megszagolta, hogy őt kihagyták a buliból így aztán mindenkit lelövetett egy ukrán bandával, akiket westelcsokiér' vett az ecserin.
úgy éljek, ha nem ezt hallottam...