KukacAV Creative Commons License 2002.11.20 0 0 1213
Sajnos teljesen igazad van. "A szegény fiúcska arcán csorognak a könnyek, de azért nyolc évesen lenyomja az összes profi Harkonnen vadászt"

Rettenetesen szájbarágós (a Harkonnenek által ellenőrzött területeken járőröznek a Harkonnen járőrök), unalmas és a karakterei olyanok, mint Jules Verne-éi... Aztán kiderül, hogy az egész világegyetem olyan, mint Kópháza alsó: a bolygón épp a későbbi főszereplőket menti meg egy másik főszereplő, mindenki mindenkinek az apja-anyja ésatöbbi ésatöbbi...

Ja és mindenki rabszolga volt és mindenki csodálatos módon menekült meg a gonoszul kacarászó Harkonnenek uralma alól.

A fiú meg bolygóján bújkálva két mikrohullámú sütőből meg egy hajcsavarból olyan kommunikációs egységet épít, amelyhez fogható nincs az egész univerzumban.

A fremenek meg olyan hülyék, hogy egyszerre isznak a tározó vizéből (én úgy emléxem, hogy anno kifejezetten azt mondták, hogy inkább meghalnak, mintsem beleinnának a gyűjtés alatt álló vízből).

Én becsszó úgy ültem le a két ház-könyvvel, hogy most csakazértis jól fogom magam érezni, de nagyon nehezen megy...

Előzmény: Galocza (1189)