Tibke Creative Commons License 2002.11.20 0 0 76
Sziasztok!
csak nem nyugodt meg a nép...
akkóóó hozzászólnék:
az autópálya ugyebár 2 sávos oldalanként. hol a büdös p*csába tart téged fe la külső sávban egy lassú Trabant? az a a teherautó amelyik megy 5-el, az ugye nem zavar. mert én rendszeresen járok a pályán, és inkább a teherautók lassúsága a jellemző, és a pofátlanságuk, mikor egymást előzik az érdin, 60-al.
sztem az a kevés Trabant, amelyik a pályán megy, nem zavarja a kutyát se. az is hülyeség, hogy nem tudják tartani a forgalom ritmusát. 50-et ugye akár 2-ban is, 90-et is simán. de ha nem megy 90-el, menjen csak 80-al. azt kibirod, nem, amig nem előzöd meg. szóval nem értelek titeket.
ez már csak presztizskérdés, hogy utáljuk a Trabantokat. oké, elismerem hogy van amelyik nagyon szennyezi a levegőt, de nem lehet általánositani.
a forgalom ritmusát pedig igenis tudják tartani, ha magamat veszem például, nagyon is, pláne, ha Menyusékkal(popsi, és a többi Trabantos tudja kik) megyünk valahova, ott az átlagsebesség 110 körül mozog.
azokat viszont én utálom, aki erőlködve amegelőz a szakadt szarjával, és beáll elém, és kb 2 km után meg kéne előznöm. aztán akkor megint küzd.
üdv: Tibke
Előzmény: murray (75)