Sziasztok.
stevebi: "Lehet, hogy nagyot tévedek, de szerintem Ákosnak nem csak az említett problémái vannak a Szigettel(a felsoroltakkal teljes mértékben egyetértek). Úgy gondolom, politikai összeférhetetlenség is lehet a Színfalak mögött."
Hát, nem is tudom. Ha én egy ilyen fesztivált szerveznék és csakis azért utasítanám el egy _nyilvánvalóan_ nagy tömeget megmozgató, a saját hazájában igen népszerű és e szempontból meglehetősen sikeres előadó felléptetésének lehetőségét, mert nem azonosak a politikai hovatartozásaink, akkor nem vagyok jó üzletember, ha nem látom be ennek a fellépésnek a piacgazdasági lehetőségeit (még több ember jönne, még több belépőjegyet venne, plusz költene is, stb, stb.)
A jelenlegi állás viszont az, hogy miután a Pepsi a főszponzor, ezért az 'az rendeli a zenét, aki fizet' elv érvényesül, a Pepsinek meg erre az a képlete, hogy: nagyszínpad és esti főműsoridő = külföldi sztár(nak nevezett) előadó legyen ott.
Egyébként engem roppantmód nem zavarna egy, a fénytechnika érvényesülése nélküli, délutáni banzáj; dehát ez legyen az én bajom :)
xavier-the-one: "A Tankcsapda egy nagyon jó zenekar, de a két színpadi produkció között fényévnyi távolság van mind a rajongók számában, mind technikában. Megnézném, hogy Lukácsék mikor fognak 3 kamionnyi cuccal turnézni :)) "
Öhöm... szerinted egy jó együttes csak úgy tudja biztosítani a jó hangulatot és a tökéletes élményt, ha 3 kamionnyi cuccot hord a színpadra és legalább 5-10 ezer ember előtt játszik?! Szerintem erre helyből tudunk josh-al együtt egy ellenpéldát mondani... pl. tavaly München :)
LoviGabi