Amikor Rednic odarúgott én biztos voltam benne, hogy kiállítják, erre még sárgát sem kapott, aminek persze örültem, de az ilyen bíráskodás egyáltalán nem megnyugtató. Szerintem sokkal hamarabb le kellett volna fújni a visszahúzást és akkor nincs a rúgás sem, mivel az egyértelmű volt, hogy Rednic nem fog tudni megindulni.
Más: Nem nagyon van olyan csapat, vagy focista, akit kifejezetten rühelnék, de Ferenczi Pistával lassan meglesz a kivétel. Nem a kihagyott helyzeteire gondolok, hanem az arcára. Tudom, hogy az is kell, de nála ez már enyhe túlzás. A konkrét eset amire így kibuktam az az volt, hogy egy hátul megszerzett labdát nem tudott előrenyomni a gőzerővel meginduló Rednicnek (ha jól emlékszem el is adta a labdát) és emígyen szólt Rednichez: "Hova mész b...meg?" Daniel kb. ötször annyit tesz hozzá a játékhoz, mint Ferenczi, de ha nem így lenne sem kéne ilyen légkört teremteni, pláne egy idegenlégióssal, aki verbálisan meg sem tudja védeni magát a nyelvi problémák miatt.
Dragan tényleg elég halovány volt, de szerintem sokkal jobb ő, mint Ferenczi.
Ezt a mostani Zava őrületet nem nagyon értem. Nem játszik ő rosszul, anniyra viszont nem jó, hogy most ő legyen a téma mindenhol és még a válogatottba is meghívják. Igaz, mindig is Cicó párti voltam. Ő egyébként úgy látom megint kezdi visszanyerni a formáját.
Molnár Zoli nagyon jó volt, és Komlósi válogatottságát is reálisnak tartom az elmúlt pár meccs alapján.
Szerintem Andronic is nagyon jó játékos. Annak ellenére, hogy láttam már tőle is egy pár hajmeresztő dolgot, hasznosabban játszik mint Jezdi, vagy akár Zava. (Jezdi nagyon be van lassulva!)
Amúgy meg Sebőköt nagyon jó kapusnak tartom. (ez persze nem mentesíti Ferenczit)