stevebi
2002.11.20
|
|
0 0
4185
|
Azon az ominózus U2 koncerten én elől az elkerített részben álltam és valóban nagy pfújjolás ment az Ákos dalok alatt. Majd'mindenki(kivéve engem) csápolt mindkét kezével, de nem a megszokott módon.... egyik kézben a koncertjegyet lobogtatták, másik kezükön pedig a középső ujj villogott csak. Ez nagyon idegesítő volt, mert látszott az arcokon, hogy nem is kíváncsiak a produkcióra, esélyt sem adnak Ákosnak. Pedig már ott látszott minden mozdulaton a maximalitásra való törekvés.
Lehet, hogy nagyot tévedek, de szerintem Ákosnak nem csak az említett problémái vannak a Szigettel(a felsoroltakkal teljes mértékben egyetértek). Úgy gondolom, politikai összeférhetetlenség is lehet a Színfalak mögött. Müller'Péter'Sziámi hovatartozását nem kell bemutatni és hát ugye ő a főszervező... OK, ott a Tanksapka ellenpéldának és egyéb kisebb csapatok is, de Ákos elvei, beállítottsága és az idei év közszereplései miatt ez még távolabbinak tűnő dolog. A félreértések elkerülése végett: nem Ákos zárkózhat el politikai okokból, hanem a fészekfejű Müller akadékoskodhat.(Legalábbis néhány Ákos interjúban a sorok között lehet találni erre irányuló utalást)
Különben sem biztos, hogy jó lenne Ákosnak egy Szigetes buli. Ritka szar erősítése van a Nagyszínpadnak, ráadásul egyre higabb a mezőny, sok az ultrasznob-divatalter-majomzenekar. |
|