zseko
2002.11.19
|
|
0 0
807
|
Köszi, megpróbálom! Azt, hogy hülye lesz, ha leveszem a tetejét, tapasztaltam, amikor egyszer begyűrt egy szalagot, és szétszedés után próbaképp elindítottam. Sztereó videó, szerkesztéssel, utóhangosítással, edit csatlakozóval. Azóta végig vettem a kazettára, megnéztem a végénél, és ott nincs felgyűrődve. Új kazetta volt, Emtec. Az befolyásolhatja, hogy áttekerem-e az első felvétel előtt? Más, régebbi kazettáknál is megnéztem, ott is fel van gyűrődve, de kisebb mértékben. A videó tudja az EP felvételt, és általában ilyenben szoktam felvenni (sorozat, egyéb, kevésbé fontos filmek). A gyűrődés miatt olyan probléma lett, hogy a sztereó hang elmegy (ugrál a mono és a sztereó között), és a kép is pillanatokra gyorsul. Ezt tapasztaltam a régi kazettáknál is, de csak kb. a 20-25.-ik felvételkor, nem pedig elsőre. És csak a szalag elején csinál ilyet, a közepétől nem. Azért, hogy a NORMAL hangsáv jó legyen, lehet valamit tenni, vagy törődjek bele a sokol rádió hangba? Semmi magas hang nincs, tompa az egész. |
Előzmény: Alelnök Úr (799)
|
|