Kifli007 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 3402
Hát én azért egy kissé másképp láttam a meccset, az első félidő a teljes győtrődés volt, ilyen rossz játékot régen láttam. A megszokott formájánál jóval gyengébben játszott Jezdi, Rednic, Illés, Zavadszky, Dragan pedig teljesen észrevehetetlen volt, egyszóval nem volt középpályánk. És ha akár Peric, akár Nicsenko berúgja, akkor kicsit más a helyzet. Viszont ami dicséretes, hogy megint nagyon akart a csapat, ennyiben mindenképpen jobb, mint a korábbi évek csapatai. Utánanéztem, eddig 10 gólt lőttünk az utolsó negyedórában, azaz minden harmadikat. Nem adják fel, és ez nagyon jó.
Visszanézve az összefoglalót Rednicnek sajnos kijárt volna a piros, de Pericnek is a sárga.
Ami vicces volt még ezen a meccsen, hogy úgy nézett ki, hogy a magyar bajnokság első két helyezettje között 20 perc kondi a különbség. Illés (szerintem teljesen jogos) sárgája volt a fordulópont, azután a Győr pályán nem volt.
Azt azért nem mondanám, hogy Ferenczi megtalálta a góllövőcipőjét, bár mostanában tényleg elkezdett gólokat lőni, de a mostani meccsen is volt vagy öt helyzete, de csak a tizenegyest sikerült belőnie, ami azért szerintem elvárható egy csatártól. És én igazából örülök, hogy Illés a tizenegyesnél már nem volt a pályán.
Nem akármilyen két meccs van előttünk (ZTE idegenben, és Fradi.) Kemény lesz.

Hajrá MTK