LUKI Creative Commons License 2002.11.19 0 0 2139
Sziasztok!

Off: Szerintem azért lehet, mert nem hisznek a szemüknek, meg "nehogymáá 100-al a szélén menjek!" Szerintem van rá Sély, hogy úgy 10-15 év múlva néha néha letérjen egy-két olyan sofőr is aki nem jár rendszeresen külföldre! Szóval még ha a középső sávban is, de határozottan megyünk az EU-ba.":-). Sokkal biztonságosabb lenne a dolog, ha tudatosulna a szélső sáv létezése is. Vannak országok, ahol egy ilyen autópályán több 100 km-et autózhatsz 160km/h körüli sebességgel anélkül, hogy legbelülre kellene menned...

Sokat olvasgattam régen a Thalicska topicot, mert nagyon szimpatikus nekem ez az autó és augusztusban igen erősen foglalkoztatott egy dci változat beszerzése, de a végén elmaradt. Szóval átéltem az első kerekek kopogása okozta depressziót Harrypotival stb.:-))

Azért márkatárs leszek ha minden igaz, esetleg már a jövő 7-en, de nem Thalia személyében.

Szóval jó olvasni, hogy elégedettek vagytok az autóval. Szimpátiám fő oka az, hogy annyi negatív véleményt hallani a Thalia-ról (a kivülálloktól!), miközben motorjait tekintve igen korszerű autó. Sajnos a legtöbb embernél a divat, a külső, a közhangulat a döntő.

Nálunk nem! :-)

Bocs a könyvért és jó Thalicskázást!!!

Előzmény: dCi (2136)