totyus Creative Commons License 2002.11.19 0 0 4142
Próbálok én is valamit kanyarítani a szombatról.
Nos a koncert előtt a BB időket idéző gyomorgörcsös izgalom lett úrrá rajtam, szóval totál be voltam zsongva. Na ez a kezdetre el is múlt, a végére meg kissé negatívba mentem át. Nálam egy ilyen "közösködős" koncert nincs benne a top akárhányban sem. Hiába volt másfél órás a buli ( nekem nagyon rövidnek tűnt ), a közönség nagy része igen passzív volt. Hogy lehet egy Ideális popsztár alatt a 3-4. sorban csak ide-oda lötyögni? Szorosan mögöttem valaki kidobta a taccsot, tele volt a tömeg lökdösődő bőrdzsekis macsó-tahó barmokkal, szóval elég sok volt a zavaró tényező.

Az "őszi budapesti koncertről":
- Naggyon kellemes volt hallani az Induljon a banzáj után az ismerős hangokat, ami a Beavatást vezette fel. Jól emlékszem hogy nem az extra hosszú live verziót adták elő, hanem a kicsit rövidebbet?
- Na Helló! Röviden: Jó volt. Nem bántam hogy letérdeltünk, azt viszont igen hogy az amatőr fele jóval hamarabb állt fel.
- Az új dalok jól szóltak, különösen az állatos...:-))
- A ruha nagyon gáz volt Ákoson, a kilókat meg a hurkákat nem számoltam meg...:-)))

Vállalkozik arra valaki, hogy kiszámolja a következő koncertig a napokat?...:-))...:-(((