kwest Creative Commons License 2002.11.19 0 0 8299
Ajánlataim nekem is lennének. Egyrészt az én általános iskolámban is hasonló kaliberű a tornaterem, bár ott egy kicsit feldobja a hangulatot, hogy lelógó köteleket meg rudakat kell kerülgetni mintegy akadályverseny-jelleggel, meg ha esetleg Zickler Lacika elfáradna, akkor ledőlhet az állandó jelleggel a sarokban heverő magasugrószőnyegre.
Ennél már jobb volt Pápán a gimnázium "csarnoka" az első két évben (emlékszem, mindig azzal büszkélkedtek, hogy az iskolát 1531-ben alapították, a tornaterem is kb. akkori volt). Ott ugyanis b*szott nagy gerendák voltek keresztbe kb. négy méter magasságban, érdekes volt pl. a büntetődobás :)))

De a viccet félretéve, én egy kicsit nevetségesnek tartom az indokot. Nem hiszem, hogy a franciáknak túl nagy gondot okozna a dolog, szerintem kinn az aszfaltoson is nagyjából ugyanarra a teljesítményre lennének képesek. Másrészt sokkal jobb lett volna Egerszegre szervezni, mert aki ott volt pl. a magyar-horváton, az biztos élénken emlékszik a hangulatra, meg arra, hogy milyen kevés hiányzott a bravúrhoz, amiben talán négy-ötezer üvöltő szurkolónak is szerepe lehetett.
Talán egyetlen pozitívuma lehet az egésznek: még az is lehet, hogy lakik egy kevés következetesség az újságírókban és ezentúl nem fog minden, tőlünk délre vagy keletre játszódó sportesemény tudósítása a nagypofájú "hátazéezmámégiscsakabalkán", "lennemittanulniukavendéglátásról", "messzevanmégajrópa", stb. felütésekkel kezdődni. Bár nem hiszem.

Előzmény: Törölt nick (8297)