Szerintem nincs olyan nagy szökség arra, amit Zinger szeretne, a nagyonöszinte objektuomokra, amik képesek magukat bekonferálni. Vagy legalábbis kezdetnek nem, s a gépnek szól vagy embernek szól dilemma igyis megmarad. Inkább az a gond, hogy pld. a Delphi komponenseket tartalmazó sitokon nem lehet összetettebben keresni. Mivel helpet egyszerű összedobni, de nem elég struktúrált, ezért pld. egy komponensről ugy tudhatsz meg valamit ha letöltöd, felrakod, stb. Mag a telepités is túl komplikált, további eszközöket igényel (zip, readme).
Az ideális állapot szerintem az ha legalább okos katalógusok lennének (valaki emlitette a központi konverter listát - ez jó példa) valamint tipikus dolgkat sokkal önnyedébben lehetne megtenni. Komplex kereés, egyszerű telepités, stb. Mindenre, nem csak komponensre, driverre, faq-ra, stb. Szóval szerintem elsősorban nem a tudás-hiány a gond, hanem a könnyed szközök hiánya és emiatt az info-elérés bénasága a gond. És hát ezzel eljutottam a saját vágyprojektemhez...
Ha a Zinger ehgy sokkal jobb objektumtárban kereshetne, legalább a meglévő infot (pld. metóduslista mellett közvetlenül a helpből a megfelelő cikkely / a paraméterekre mutatva nem az jönne be hogy "Integer", hanem megint több info a helpből) és nem szivna olyan sokat a telepitéssel, a megvan-e-nekem, összeakad-e, stb. problémákkal, már akkor is sokkal elégedettebb lenne. Én is...