Bazska Creative Commons License 2002.11.19 0 0 317
Tudom, hogy ezerrel bele vagytok bolondulva az online bajnokságba, de további öt-hat meccs után van még néhány észrevételem.

1. Leszedtem a nba-live.com oldalról az első módosított players.dbf file-t. Az összes játékost lelassították 15-20 ponttal, ezzel már hihető sebességű lett egy játék, bár egy kicsit átesett a készítő a ló túlsó oldalára.

2. Szerintem addig nem nagyon érdemes komolyan foglalkozni a prorammal, amíg a fent említett oldalon ki nem jön az első hivatalos patch, mert jelenlegi formájában a programnak annyi köze van a valósághoz, mint a Való Világnak.

Elsősorban a speed-et, a quickness-t, a dribble-t, a block-ot és a doboszázalékokat módosító adatokat kell megváltoztatni. Főleg az utolsót. Tegnap volt egy meccsem, amin a Lakers 62, én pedig 65 százalékkal dobtam. VICC! Persze nagyon kikaptam, köszönhetően Derek Fisher 9/11-es hárompontos mutatójának. Azt hittem, szétütöm a monitort. És ebből mondjuk öt alkalommal benne voltam az arcában.

3. Nem tudom miért, de tegnap lebénultak a játékosaim. A bénábbak eddig is el-elhagyták a labdát egy crossover vagy spinmove során, de tegnap ez krónikussá vált, átlag 16 labdát sikerült eladnom. Megnéztem a players.dbf-et (Excel nyitja) és nem változtatták, embereim mégis szinte kivétel nélkül (beleértve pl. Jay Williams-et is) úgy vezették a labdát, mint Muresan és Bradley zabigyereke.