Tevemadár Creative Commons License 2002.11.19 0 0 2
No, ezt is megértem, maga Imhotep szólított engem istennek.. hehe :-))

No néhány szó. A megközelítés elvileg kocsival ok. (Ha nagy a hó, akkor lehet kicsit gáz, mert az erdőkben nagyon nem takarítják az utakat...:-) ) De gondolom megoldható, hogy esetleg vasútállomásra értetek menjenek.

A helyről. Többféle erdész/vadász ház van elszórva az erdőkben, hogy pont melyiket adják oda földi halandóknak, az jó kérdés. (Van ott olyan is - láttam, voltam benne 5 percet - ahol nem olyan rég Torgyánék vadásztak)

Mi olyan helyen voltunk (az egyik erdész nagyon jó barátunk), ami bent van elég mélyen az erdőben, több szobából áll, régi parasztház (műemlék jellegű), nincs áram és vezetékes víz (kút van) kemencével és kandallóval fűtöttünk, kemencében "főztünk" (na jó, sütöttünk). Minket ide vitt ki terepjáróval az erdész. De, hogy igazán őszinte legyek, mi itt inkább buliztunk :-). De ettől függetlenül volt olyan hangulata, hogy na még!

Kép sajna nincs erről a helyről, a többiről se nagyon. :-((

Egyelőre ennyi. Ja helyileg hol lehetnek ezek? Debrecentől Mátészalka felé haladva Aradványpuszta és Nyíradony környéki erdőkben voltunk. (Vonattal is lehet menni megáll Adonyban és Pusztán is.)
Télleg ennyi. 1előre.