Nem tudom mit akarsz ezzel a felsorolással?
Azt, hogy a "demokrata MSZP" alatt ennyi féle téma indítása lehetséges- hát erről szól egy fórum.
Perzse ha azt akarod mondani, hogy ezek a témák a Wallis alatt indultak, nézz utána egy kicsit:
Íme egy topicom, amikor indult bizony a Wallis még szerencsére messze volt az Indextől, remélem a listád többi része is ilyen pontos...
naiv válasz erre | adatok | e-mail 2000-10-13 12:53:18 (0)(dátum!!!)
dr. Bauer Miklóst, az Eörsi -Bauer ügyvédei iroda egyik munkatársát a Történelmi Szociáldemokrata Párt ügyvédje feljelentette Ries miniszter (50-es évek) kinvallatásában aktív végzett aktív részvétel - és annak halálában aktív közreműködés miatt.
A cselekmény emberiség elleni bűntett és nem évül el.
dr. Bauer Miklós - akit már régóta csak a legendás "körmös Bauer" néven emlegetnek hozzászolt - ismereteim szerint először - a kérdéshez "a vallatást ugyan én kezdtem el, de Ries halálakor már angliában tartózkodtam" (idézet nem pontos).
A fejljelentő ügyvéd számos írásos bizionyítékot csatolt a beadványához, érdeklődve várjuk a fejleményeket....
Másrészt én még az Internettó-ban kezdtem, nem moderáltak még ki, egészen addig, míg a Wallis át nem vette a tulajdont. Az önkormányzati választás előtt "véletlenül" kimoderáltak 1 hétre(választásokkal kapcsolatos hozzászólásom közben), mert leírtam, hogy "M@sz_p", mint előtte sokszor, sokad magammal és mint utána sokan... Azóta én már nem írom, tudod ez az öncenzúra (a kommunizmus alatt már megszoktuk ... :-(()
Sokakkal beszéltem azóta és bizony amit az Index csinál nem moderálás, hanem cenzúrázás. Mindamellett nem csak a fórummal foglalkoztam, hanem magával az online "újsággal" is, mely megint nem csak szerintem kezd egypólusú lenni, ezért szíves figyelmedbe ajánlom, olvass néha mást is.