Mire vonatkozik ez a "nem"?
Én ezeket a fórumokat -- sokakkal ellentétben -- valóban információszerzésre használom és ezért valóban érdekel, hogy mi az alapja annak az új információnak, amely szerint nem a zámolyiak követték el a fémlopást, különösen, mivel ez ellentmondásban van a sajtó által eddig közöltekkel. Amennyire követni tudtam ugyanis a híreket, azokban mindig három zámolyiról volt szó és egy idegenről (az is érdekelne, hogy ő vajon kicsoda és hogy került oda) --, nem számítva Krasznai J. azonnali nyilatkozatát.
Ráadásul ellentmondást vélek felfedezni a 67. számú hozzászólása ("nem szabad hazudni") és a 72. számú ("nem azt mondtam, hogy az én értesüléseim hitelesek") között. Nem hiteles információt közzétenni ugyanis per definitionem annyi, mint hazudni. (Vagy ami majdnem ugyanaz, hazugsággal vádolni az ellentétes információ közreadóját.)
Ezért bátorkodtam javasolni, vagy inkább kérni valami elfogulatlan forrás megjelölését (az érintettekkel való napi akárhányszori telefonbeszélgetést ugyanis nem tartom elfogulatlannak). És ezért nem érzem sem korrektnek, sem méltónak ezt a lakonikus választ. Nagyon remélem tehát, kapok bővebbet is.