Ormossy et. megtette a magáét! Azért az nevetséges volt, hogy a meccs után a buszunkban összesen ha 15 ember volt, a többi mind erőszakos cselekményre készült (?) vagy terrorista volt. Csak tudnám, hogy akkor a maradék 15 mire készült?(Orwell:1984) Jön a gondolatrendőrség. Mint megtudtuk itthon is ezt akarják bevezetni! Szép lesz! Magyarul ha meccsre merek menni, akkor lehet, hogy a meccs alatt "élvezhetem" Ormossy et. és barátai vendégszeretetét!
Azért azt a kétkedőknek elárulom, hogy engem nem vittek be, de több ember is ugyanazt mondta egymástól teljesen függetlenül, ráadásul olyanok, akiknek hiszek! Magyarul az ég világon semmit sem csináltak azon kívül, hogy ültek, ittak és beszélgettek. Nekünk is csak az volt a szerencsénk, hogy elindultunk a tömeggel a stadionhoz, mert be akartunk rakni egy fényképezőgépet a buszunkba.
Az újságokban olvasott magyarul beszélő rendőr pedig baromság. Ezer %-ig biztos vagyok benne, hogy Ormossy et. keze van a dologban, és akár vállalom is bárhol ezt a kijelentésemet (pedig bizonyítékom nincs is).
Na most már mind1! De annyit megígérhetek, hogy hálánk üldözni fogja a kedvenc IX. kerületi et-at!