"Gondok persze mindig vannak."
Igen, fő gondodat ismerem a másik kedvenc topicunkból. Ott azt írtam, jól gondold meg, hogy hozzámész-e feleségül az ott említett problémák miatt.
Itt viszont -mivel ez a topic a boldog házasságok titkairól szól- azt mondom, hogy ha nagyon szereted őt, menj hozzá, de pontosan tudnod kell, hogy mit vállalsz, még pontosabban, fel kell vállalnod bizonyos dolgokat.
Szeretnék segíteni neked, mert teljesen a húgom életét idézted fel bennem. Ezért sokat töprengtem, mi lehetne a ti boldog házasságotoknak a titka(i). Elég nehéz ez, mivel nem ismerlek téged (benneteket).
De azt hiszem, ha teljesen alá tudod magad rendelni anyósod diktatúrájának, és el tudod fogadni, hogy ő a családfő, ő irányítja majd az életeteket, és hogy Te mindenkor csak 2. számú lehetsz a férjednél... nos, abban az esetben igazi esélyed van arra, hogy boldogok legyetek. És mindezért a lemondásért persze sok-sok szerelmet, szeretetet, sok jót kaphatsz cserébe, amiért végső soron azt mondhatod majd, hogy megérte. De csak akkor vágj bele, ha képes leszel rá. Ha igen, akkor nincs gond, ha nem... akkor inkább most próbálj meg ellene harcolni, mint házasságon belül, mert akkor már sokkal rázósabb.
Drukkolok neked! ;-)
Azt kívánom, hogy legyen olyan boldog a házasságod, mint az enyém! (bár nekem álom-anyósom van - kopp-kopp-kopp)