Avass Creative Commons License 2002.11.13 0 0 8136
..sőtsőt ebben a topickban még bonyolultabb a helyzet, hiszen legalább 12 féle igazság létezik, és akkor még csak az "A" csoportos egyleteket számítottuk bele.

Mivanmivan, magatokra hagylak itt benneteket 1-2 napra oszt máris elszabadul a pokol, pezsegtek, mint aranyhal a kristályvízben. Le is maradtam a témákról rendesen, most már nincs sok értelme hozzászólni, úgyhogy egyeNNNlőre annyi...

...ja, erről jut eszembe:
1. ünnepélyesen megígérem, ezentúl nem fogom a saját - különböző okokra visszavezethető - helyesírási hibáimat kijavítgatni, nem akarom ugyanis elvenni a kenyeret a fehérvári anyukától (méghogy Szolnokon írogatnak a szoptatós anyák, cöcö. Látod Sporttárs, az Alba-fanatic családanyukák még a gatyómosást is elhanyagolják, egy-egy jóízű hibajavításért :-))

2. Üdv, Albapapa örülök, hogy bekapcsolódtál, legalább kordában tartod az asszonyt. Nálatok ezentúl ki fogja levinni a szemetet (ha már Te is elkezdted a munkásságodat eme fórumon)?

...no, hol is tartottam. Ja igen, a válogatottról (is) elmondtatok már mindent, mondjuk az összeállítást tekintve nincs is túl sok variációs lehetőség. Arról, hogy ezt a fontos derbit a Falco "arénába" (bocs, nem bántásképpen írtam így) vitte a kos. szöv., szerintem is nagy hiba, és nem csak azért, mert mit fognak hozzá szólni a kényes franciák, engem spec. hidegen hagy - amúgy sem komálnak minket, és viszont, úgyhogy nem ezen fog múlni, hogy mikor tesznek nekünk keresztbe. Szóval nem ezért, hanem inkább a hazai közönség kiszolgálása miatt is szerencsésebb lett volna, ha rámutatnak az ország mértani közepéhez közelebb eső városra a térképen, ahol még viszonylag sok szurker bezsúfolódhat (Szolnok-csak azért, hogy hazabeszéljek, ESETLEG :-))) Fehérvár). Ezek is megteltek volna, sőt a legjobb a (sajnos nem létező) BS lett volna.
Az is igaz, hogy a M.O.-i kosárlabdának nyugaton van a központja. OK, legyen ott a meccs. de miért nem Egerszegen??? 6000 torok azért 6000, nem pedig 1100 minusz 500 bérletes!!! Könyörgöm! Ide most az kellett volna, hogy kiordítsuk az ellent a gatyájukból!!!
...eh, majd ordítanak a funok (csakazértis :-)))) a TV előtt (már ha adja. Télleg, a Sport1 nyomja??? Ez már tuti??)

...remélem elég zavaros volt, na csá...

OAZIS, igazad van, OAZIS !!!

Előzmény: rik-027 (8134)