borost Creative Commons License 2002.11.13 0 0 8088
Artúr Doki!

Lenne 1-2 közbevetésem a válogatott kerettel, szeretném, ha reagálnál és "vitáznál" velem:

A legszembetűnőbb vitás dolog számomra Báder Marci. Azért nem hinném, hogy őt ki kéne hagyni. Te arra hivatkozol, hogy keveset játszik, én meg azt mondom, relatíve, valahogy középúton Isti és Dávid között :-). Bár ez nem vicc, igaz, de gondolj bele, ha csak 10-15 percet játszik olyan csapatok ellen, mint a Telekom Bonn vagy a Maccabi Tel-Aviv, stb..., akkor már sokat segíthet a csapatnak, mert sokat fejlődött bizonyára (bár sejtheted, hány meccsét láttam:o).

Ez nem vita, egy Czigler meg egy Sitku kell+Gulyás+Dávid és akkor a 3 pontoson belüli terület meg van 80%-ban oldva...remélhetőleg

Kintre pedig Kálmán vagy Isti valóban fontos lehet

Dzunics játszhat a válogatottban? Nem tudtam, de én vagyok a lassú, ez viszont elég jó hír.

Simont azért be kéne hívni, legalább kispadra, tud nagyon ponterős lenni, fiatal, lendülete, jól be tudja látni a pályát (bár ez lehet igaz Kálmánra is, de én, amikor láttam Szegeden, a játékában mindig benne volt az 1-1-ezés, ami nem volt túl pozitív, továbbásokszor volt belemenésgyanús, amit a szegediek akkor nem tudtak kihasználni, de a franciák lehet)

na most ennyi, remélem reagálsz és akkor vitázzunk egyet, na helló!

Előzmény: Artúr Doki (8035)