"Mindenesetre változatlanul röhelyes, ahogy a jobboldal szídja az amerikai nagytőkét..."
Ehh...felejtsd már el ezt az "a jobboldal"-ozást...nincs egy masszaként, egységesen működő láthatatlan erő, amit jobboldalnak hívnak és egységesen cselexik és gondolkodik....csak egyes balos gondolkodók fantáziájában...
Csurka szídja az amerikai nagytőkét. Maradjunk ennyiben. Pl. Fidesz vagy MDF politikustól még nem hallottam ilyet....
"Ilyenkor persze nem számít a MH vagy az NSZ gazdpol rovata...?!"
Félreértés ne essék, én nem azt mondtam, hogy azok olyan rohadt kiegyensúlyozottak lennének, csak gazd. pol. vonatokozásuk miatt (főleg a HVG) nem teheti meg, hogy letagad bizonyos dolgokat...
"HÍREK ! Érted hírek ! Nem győzelmi jelentések a munka frontjáról, meg lelkes, csillogó szemű diáklányok nyilatkozatai OV férfias arcéléről ! Politikusok nyilatkozataiból állt össze jobbára, statisztikailag nagyjábol egálul adagolva a ker. tévékben. ERRŐL vannak elemzések, a többi jobbos legenda..."
Ki a f@szt érdekelnek a győzelmi jelentések, már megbocsáss! Egyszerűen arról van szó, hogy ha van egy egyértelműen pozitív intézkedés (pl. diákhitel) azt ne egy lejárató kampány keretén belül mutassák be. A témát pedig ne úgy vitassák meg, hogy csak ellenzéki képviselő van a stúdióban (!!) - mert ilyen is volt. Meg pl. ha építünk egy Duna hidat, akkor az ne 120. hír legyen. stb. Egyszóval; a kiegyensúlyozottság minimumát várnám el csupán. Azt, hogy jót, rosszat lehetőleg súlyának megfelelő mértékben mutassák be.
Az, hogy ki hányszor szerepel, nem mérvadó. Ugyanakkor a két ker tv. aljas csúsztatásainak tömegéről VAN SZÁMOSÍTOTT ELEMZÉS. Ennyit a legendáról. De ebbe ne menjünk bele, mert már jó pár topic szól a témáról...
"Hogy a kormány mit marhul az én pénzemen, hogyan nyomja a számomra gyomorforgató ideológiáját az én pénzemen, azon - mármint a közérzetemen - nem segít, ha elfordulok..."
Én jelenleg ezzel próbálkozom és hidd el segít!:D
(off: a korona átköltöztetését vagy a tüzijátékot miért tartod gyomorforgató ideológiának? Pontosabban; mi mögötte az ideológia?)
"Bocsánat. Ezek az urak káromkodtak. Nem szép dolog,"
Bocsánat. Ezek az urak nem azt mondták, hogy "a hétszázát" Ezek az "urak" lekurvaanyázták illetve f@sznak nevezték ellenfeleiket, méghozzá nyílvánosan.
"De. Akkor az állami TV nem a Fidesz PR rendszer része volt mint a mostani választásokkor"
Milyen nézettségei is voltak az m1/m2-nek? 5%?
"Nem. 60%-on"
Nem. sehol sem voltak még, épphogy elindultak.
"Kormányoldalról könnyű összemosni a "kormánytájékoztatást" a választási pártpropagandával !"
Ezt ellenzéki oldalról pedig nagyon kényelmes összemosni:) Ezt az szdszmszp meg is tette; akár mit mondott a kormány azt "lepropagandázták" Pedig nyílván voltak azért pozitív intézkedések is, amelyeket kommunikálni kell, hiszen ha pl. elindítasz egy lakáshitelt vagy egy gazdaságélénkítő pályázat csomagot, az csak akkor működik, ha az emberek tudnak róla...Persze ezt is lehet eltúlozni, de nem hiszem hogy pl. egy gusztos péter lenne kompetens eldönteni a kérdést...