némo
2002.11.12
|
|
0 0
7991
|
Szia Avass!
Hogy miért ment Eddy?
Nos, a szezon után amikor kiderült, hogy Baba lesz az edző, akkor már tudni lehetett, hogy ő igényt tart(ana) Charlesra. Sőt! A valós pénzhiány miatt (és ez tényleg nem duma), még odáig is elmentek, hogy a Sanyi és a Baba, Börzsönyi Zolival a Marc egyik igazgatójával együtt elmentek Roisky úrhoz a Marc vezéréhez, hogy támogassa Eddy Körmenden tartását. Nem titok 4400 USD/hó fizetésről volt szó, amit az éves támogatási összeg felett maga az igazgató bevállalt abban az esetben, ha Eddy valóban marad.
Ezek után viszont a csapatépítéskor kiderült, hogy centerposzton nem vagyunk erőssek, de ha lehet még ennél is gyengébb a védősorunk. Isti ugye elment, Madisont nem is akarta a Baba, mert már a Putesznek is nehéz volt őt kordában tartani, meg a Fodor Sanyi is minden meccs előtt 4-5 órát lelkizett vele, hogy mennyire szükség lenne a jó játékára. Na és persze Zsebe Feri is abbahagyta az aktív játékot.
Fentiek ismeretében döntött mégis úgy a vezetés, hogy adjunk lehetőséget Grebinek, és hozzunk új arcokat a külső posztokra. Próbáltak tárgyalni Eddyvel egy olyan konstrukcióról, hogy várjon Muja magyarrá vállásáig és akkor biztosítva van a szerződése. Ezt azonban akkor még csak decemberre tudták igérni. Eddy pedig (jogosan) más csapat után nézett, és elsősorban Németországot jelölte meg, ugyanis ott él a testvére, valamint Trier belátható távolságban van Körmendhez is ahol meg a barátnője él.
Ezek után persze lehet azon vitatkozni, hogy jó döntés volt-e az akkori (valszeg nem, hiszen most ismét tárgyalni akarnak Edmonsonnal), viszont akkor valóban sokan (köztük én is) a megvalósult variáció mellett voksoltam.
Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy nem értettem, a Magyar csapatok közül miért nem kereste meg (talán a Dombóváron kívül) egy csapat sem?! Szerintem sok helyre simán beférne. Persze ezt azért nem gondolom olyan komolyan, hiszen Eddy neve, ha szóba kerül akkor mindenkinek azonnal (jogosan) a Körmend jut eszébe. És maradjon ez így mindíg.
Üdv.
Zotya |
Előzmény: Avass (7990)
|
|