denever333
2002.11.12
|
|
0 0
3670
|
Nahát-nahát!
Szerintem régen se most se, az a lényeg ki miért ír ebben vagy más topicba. Hisz ha meggondoljuk az Internet kishazánkaba még javában nem leledzet mikor a Cure (89-ben) itt koncertezett. S akkor nem volt ilyen mélyreható vita., hogy ki miért és mit irhat ilyen helyre. Ahogy a Lyukba sem az volt a jelmező, hogy a Cure munkáságát tagaltuk volna órahosszákon át. Hisz a zene adott és szerintem itt mindenkinek van joga beszélgetni, és írógatni legyen az akár Cure, vagy más hasonló téma akár a társasághoz kapcsolodó információ.
Lassan már oda fajulnak ezek a dolgok, hohy azok akik nem tupirozzák a hajukat vagy nem festik magukat nem lehetnek rajongók. ( Nagy bajban lennék lévén kopaszodom) Szerintem mindenki a maga mértékéig szeresse a Cure és a Dark stilust. S próbáljunk meg emberek maradni mindennemű érzékenyégünkel,misztériumunkkal, gondalatiságunkkal. Jó lenne azt látni, mint régen, ahogy ez a zeneiréteg összetartott. S nem a közöny, a magamutogatás, vagy a lenézés lenne az úr.
Hogy legyen egy kis on hozzászolásom ma éjjel Cure volt a VH1 csatornán 1 órától-2 órig. |
|