stevebi Creative Commons License 2002.11.11 0 0 4014
Akkor még egyszer megismétlem, bár nem akarok kötekedni, csupán észrevettem a sorok között a lényeget:
"A mai Színes Mai Lapos cikk is nagyon jó! "
Az 'is' szócska arra enged következtetni, hogy Neked a Vasárnapi Blikk cikke tetszett."
Ez a politika ismételt belekeverése eme Fórumba,holott te vagy az ellenkező vélemény zászlóvivője, állandó hangoztatója. Magyarul nem én döntöm el a nézeteid, egyrészt mert nem érdekel, másrészt pedig te magad utalsz rá a fenti immáron kétszer idézett sorokkal. De direkt leírtam, hogy elfogadom, ezzel semmi gond. Nos,nem akarok személyeskedni(akár viccnek is felfoghatnád..), de véletlenül nincs közöd az újságíráshoz? ui. ők kritizálni nagyon tudnak, de saját maguk nem viselik el.
1ébként pedig belekavarodtál, mert a fenti idézetem, tehát a régi írásod alapján jó az általad idézett cikk, most pedig ezt írod:
"azert a par mondatert meg kar lett volna megvennetek az ujsagot" Most akkor jó vagy nem jó az a cikk?! Az uccsó bekezdésed,valamint a Demokrata megvételének hangoztatása olyan magyarázkodás ízű.....pedig felesleges!
Előzmény: LoviGabi (4011)