Sziaszok !
Gratulálok a Debrecennek nyilván sokkal jobbak voltak már csak a statisztikákat is elolvasva. Viszont siralmasnak tartom a meccs után történteket, ez nagyon nem ok, hogy más drága pénzért vett általában hosszú évek munkája alatt "kitermelt" értéktárgyait kővel megdobálják, és összerugdossák- tudom, hogy volt már ilyen Szolnokon is, elég nagy tirpákság az biztos. Dombóvárról hallottam még ilyeneket, elég gáz...
Azt írja a sport, hogy Rawlins hibája döntött a Sopron ellen,na most már biztos mindeni tudja csak én nem-de mi volt ez a hiba? Valaki...!!!
Megy a gratuláció Fehérvárra és Kecskemétre is, szintén a statisztikákat böngészve egyértelműen jobb volt a Fehérvár. Észrevételem: Nem megy Bojannak, megy a másik négynek...Ja, és ha Lapovnak nem megy akkor dob 14 pontot-bár ahogy néztem hibázott is rendesen...Szóval most letudta a 10-ből azt az egy meccset, amin nem játszik olyan jól, most négyen biztos megint kiemelkedő lesz...!!!
Mi lett volna ha Lee-t feladjuk, 40pont, 20 assziszt? Ennek a fiúnak már régen nem a magyar bajnokságban lenne a helye, ill. maradjon csak itt, legalább csodálhatjuk, de szerintem értitek mire gondolok...
Üdv.
OAZIS