Én nem vagyok Zalaegerszeg-drukker, mivel Pesten lakom. Csak annyit írtam bemutatkozásként, hogy az NB I-esek közül a Zete és a Debrecen szimpatikus. Persze azért sajnáltam a Kecskeméti vereséget, de legalább még izgalmasabb a bajnokság!
Ha tudok, ott vagyok pár meccsen, ismerem a játékosokat, de nem vagyok fan.
Avass! A Szolnokot nem utálom, mint óvodás a spenótot, ahogy írtad... Igaz, nem is rajongok érte. Csak kábé mint gimnazista a nulladik óráért! :-)) Sosem szerettem a szerb stílust, és a Szolnok egy időben nagyon ezt erőltette. Meg korábbi játékosait (főleg Alexét) se igazán csíptem. De a mostani csapattal amúgy nincs semmi bajom. Bár Pavlovics nem szimpatikus, főleg mert tavasszal (?) leütött egy nézőt asszem Fehérváron. Az ilyeneket én hónapokra eltiltanám minden sportágban, nemcsak kosárban!
Ami meglepett, a Körmend majdnem győzelme Kaposváron. Amúgy őket komálom, remélem összeszedik magukat! Itt a topicban ahogy olvastam a régebbi hozzászólásokat, nagyon jó fej körmendiek vannak!
Ja hogy ekézzek is kicsit: a Soproni Postás edzője, Meszlényi azt nyilatkozta a Sportban, hogy védekezésből megbuktak. Azután, hogy 98:78-ra nyertek egy rangadón. Hát ez a szerb stílus, hogy nyerek hússzal, de dühös vagyok, mert nem öltem meg eléggé az ellenfél játékát. Nevetséges!
Üdv: Eke, aki mindig ekéz.