ja derről még annyi h pl nekemis maxikkal együtt nagyjából 12 jutu cd-m van, azérennyi mert zooropa dolog pl sztem zenetörténei a korai dolgokat pedig egyszerűen szeretem máigis hallgatni (boy, war, live) talán kicsi cureközeliség is lenyomozható bennük, szigorúan hangzásban pörsze. kár h pop után begázultak, mamárcsak nagyképűsködésről szóla jutu, és a hugomis alig hallgatja őket.
kettő: dolgozik nálunk most pár munkás, mer kertet rendezünk éppen. itthon általában ha másfél óra nyugalomra vágyom előtte két napig ki kell vennem a részem a különféle ügyekből. egy nap kimentem hát palival és ferivel fát motorosfűrészelni és a gyakori cigiszünetek során beszélgettünk. kérdeztek az egyetemről, ok magyarszak, azta kezdték sorolni h mi hogyvolt a különféle könyvekben amit tán sohasemolvasokmajd pl aranyecset, jó, camus nem. lényeg h van ijjen h emberek akiktől nem is várnád olyasmiket olvastak már h csak nézel. a börtönben. (mint pali, tudod)
snakepit:
nemértek egyet a cure-topic együttesközpontúsítási tervével. ez itten egy autonóm kis társaság, hadd beszélgessünk akármiről. te is. (bár talán túlzás h pl saját topikjaim uccsó hozzászólásai mind "él még eza topik?" v "miről vanitt szó tulajdonképpen?" dehát cure nem a sajátom, maj vigyázok)
hátezjutotteszembe.
"hurrá, hurrrrrá!"
"vissza vágót aka runk."
"huu akkor valami nagyongyors kell."
"itta xx"
"góóóól!"
szubkultúra.