snakepit Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3622
Hahó!

Nos, nem mindenki írta le hogy a Rob hangnemével van baj, csak egy-két oszlop nélküli emberke.
És nem kezdett el keresztes hadjáratot sem, csak azt írta szerintem, hogy nem kedveli a Homo Kozsót. Mellesleg a zenei stílusa hagy némi kívánnivalót maga után, ez tény. Persze ízlések és pofonok. Van aki például szereti és tolerálja a Britney Spears-t is. Én nem.

Mielőtt félreértés lenne a dologból, életemben nem hallottam még előtte a Rob77-ről, csak most amikor beírt a topicba (hangsúlyozom, hogy szerintem normális, átlagos hangnemben, úgy ahogyan még egypáran .Egyáltalán nem olyan durván ahogyan itt túl lett pigmentálva a dolog.)

Az, hogy más topicban mit ír, az engem különösebben nem érint. De ha itt tök durván, de a TÉMÁHOZ szól akkor mi a frásznak piszkáljam. Márpedig a témához szólt.
Nem az a lényeg, hogy hogyan, milyen stílusban szól valaki, hanem hogy van -e érdemi mondanivalója a dolognak vagy sem.

Ha Cure – topicot olvasod, akkor gondolom az érdekel, hogy mi a helyzet az együttessel, és nem a sok magándolog. Ez azt hiszem érthető, nem?

Ja, a Cure meg nem szent dark zenét játszik, mint ahogy ezt már egy párszor megbeszéltük.

Na, mindegy, ez van.

Snakepit