e_dora Creative Commons License 2002.11.10 0 0 3613
lovecat,

az övön aluli ütésed félrement, mert a cure már közte volt mióta a zenek.htm oldalt megcsináltam vagy 2 éve.. most is ott van. de mindegy.

szeretem a zenekart, de nem tupirozom fel a hajam, es megcsak annyira se vagyok miattuk elborulva, mint pl gallup, és persze nem idolom nekem senki ezen a bolygon.. ezért nem vagyok cure-os. vagy legalábbis nem vagyok rákattanva :)

ezt is csak azért irtam, mert rob77 elkezdett vmi huje kerszteshadjáratot, ilyen FUJJ PSZEUDOK, meg HALJON meg aki rombolja a szent dark zenét (lagzi lajcsi még él szegény, bamme, majd őt is, jo?)

Már ezerszer leirta itt mindenki, hogy nem az offokkal, hanem rob Hangnemével, hirtelen haragból elkövetett gennyes beszolasaival volt gond, és a szvsz sulyosan beteg világnézetével, ami mellé remélem, fegyvertartási engedélyt sosem kap.

Szoval nekem nem fáj a belcsevej hiánya sem, ha nem tünt volna fel, amig rob - idézek egy klasszikust :) - "bele nem hanyt" a topikba, ha nem tünt fel, honapok ota nem is irtam. Igyexem mosse. Üdv.

(bocs, hogy belekevertelek, csak az volt az érzésem, itt mindenki emgragadja az alkalmat, hogy okkal vagy annak látszatával szembeszegüljön akikkel ez jol esik, oszt ebből azt hittem, most te jösz, de örülök ha nem.)

Előzmény: love cat (3610)