Szia Máté
Csak azért, hogy maradjunk az eke szarvánál.
Biztosan nagy elégtétel számodra, hogy a múlt heti, Debrecen elleni katasztrófális vereségetek után az Olajnak sem sikerült megállítania a negvadult kakasokat. Persze, nagyon örülünk a vereségnek, nyílván Ti is megünnepeltétek a kínos zakót a múlt héten. Egyébként nem értem a logikádat, hiszen, Nektek táblázatilag most Líék az ellenfél, ha mi győztünk volna az a Zegnek csak jó. Egy esetben tudom csak elfogadni a dolgot, nevezetesen, ha úgy utálod a Szolnokot, mint óvodás a spenótot. Ezzel egyáltalán nem lennél egyedül kis hazánkban, úgyhogy nem lennék meglepve, ha erről lenne szó, mitőbb valahol meg is értem ez irányú érzelmeidet.
Én (nyílván tök elfogultan) nem éreztem, hogy a szolnoki DK-sok elszáltak volna, egyszerűen egészséges optimizmussal, egy jó csapat elleni győztes meccs után vártuk a következő bravúrgyőzelmet. Csak egy kérdés: Te nem bízol minden esetben csapatod győzelmében???
További élvezetes ekézést, Máté bátyám.
Üdv: Avass
A meccsről: Nem láttam az összecsapást (Sportárs, háromra kiabáld, hogy DIVATSZURKOLÓ!!! egy, kettő... :-))) Sajnos nem derült ki, hogy Zoki megfogadta-e a "taktikai tanácsunkat", hiszen ennek a lényege pont az lett volna, hogy ha feladjuk Lee-t, EGYIDEJŰLEG próbáljuk meg 10 körül tartani Bukvát és Greent. Ehhet képest Lee és Bukva 26-26, Green pedig 23 pontot hintett. Mondjuk az általam is korrektnek, és a játékhoz értőnek tartott xGabi beszámolójából kiderül: ilyen katasztrófális centerjáték mellett nem is csoda, hogy kikaptunk, és bizonyára igaza van xGabinak (akinek a lelki sebeire csak mielőbbi gyógyulást tudok kívánni - bár tudom, hogy azok lassabban forrnak össze. Talán nem vigasztaló, de tavaly Gabcit is megfenyítették a Lokisták, és egész jól viseli :-(()
Naszóval, felvéve az elejtett fonalat. Tehát igaza van a kollegának, hogy nem Lee, hanem, Bukva vert meg minket (nomeg mi saját magunkat, az első negyed 29-12-jét leszámítva döntetlen körüli volt a másik három). Persze a kapott 100 irtózatosan sok, nem is emlékszem, hogy az Olaj mikor kapott ennyit utoljára?!
Persze megint Sporttársnak van igaza (és ennek százalékos arányát figyelembe véve ez már egyenesen dühítő :-))) Ilyen hullámzó teljesítményekkel nem lehet igazi eredményeket elérni. No sebaj, ez a majd egy hónap pihenő szerintem jól jött nekünk, hogy rendezzük a sorokat, remélem utánna sokkal jobak leszünk (no nézd má', megint arcoskodik a csávó).
netuttki