Teodóra felébredtem,olvasgattam és nem karmolom,hogy belekevered a nevem ebbe a hülye és talán már lezajló vitába!
Mitől vagy te ilyen rosszkedvű mostanában?
Végülis tök igaz,ha férjem Snakepit véleményt nyilvánít akkor nekem is írnom kell! Sőt,már tanítom 3 éves fiúnknak Kristófnak a billentyű használatát,hogy az egész család tudjon szerepelni a topicban!
Egyébként szereted a Cure-t? :-)
Csak mert kb. 4 hónappal ezelőtt nem olvastam a weboldaladon a kedvencek között!
Bocs,ez övön aluli volt,de én is tudok ,ha akarok szurkálni!
Részemről lezárva a téma,és nem írok be ehhez kapcsolódóan,csak ha már nagyon idegesít a dolog ismét!
A tantusz meg nem csak nekem kellene ,hogy leessen.
Hagyjuk már abba! Ez a Cure topic!
Egyébként érdekel vkit,hogy a Bloodflowers album miért lett /lesz leadva a mostani koncerteken?
Biztos senkit,hiszen ez a Cure topic,.de azért megosztom magammal a dolgot.
Történt egyszer,hogy kishazánkba koncertezett a Cure nevű együttes.Ismeri őket itt vki?
Amikor mentek haza, egy picinyke csoport velük tartott a reptérre.Beszélgettek.Robert az énekes megosztotta terveit a csoporttal.DVD,3 koncert,2 album lejátszásával.A csoport egyik tagja megemlíti,miért csak az a két album,hiszen a Bloodflowers is ott van a trilógiában! Robert végül azt mondja ok.miért ne! A dologban az a szép,hogy talán ez is közre játszott,hogy leadták és a koncert így kb. 2 órával több lett/lesz.
Hát röviden ennyi a mai esti mese.
A koncertre igyekvőknek meg annyit,hogy szívesen lennék velük :-)
Csók