snakepit Creative Commons License 2002.11.09 0 0 3608
Hahó!

Nem csak neked lehet válaszolni Dorcsi (Te kis önző, ne csak magadra gondolj ;-)))) hanem másnak is, jelen esetben Pöttyencsnek.
Szegény, ártatlanságtól tisztán csillogó tekintetű Lóvés Macskát miért bántod meg azzal, hogy feltételezed az irántad való nem kedvelését?
Szerény véleményem szerint Ő még a közelébe sem trappolt az én piciny kis szösszenetemhez. Úgyhogy térden állva szépen megkérlek, hogy ne bántsd, mert napokig nem fog tudni aludni az izgalmak miatt amit okozol neki ezzel a feltételezéssel. Márpedig a 8 órát ki kell aludnia mindenkinek.

Tényleg, ha nem vagy Cure-os, akkor miért olvasod el a Fórumban leírtakat?

Talán csak annyi a gondotok, hogy valaki, jelen esetben a Roberto 77, eléggé el nem ítélhető módon és kicsit élesen vágta el a lassan teljesen idétlenné és magándolgok tömkelegét felvonultató Cure-topicland rózsaszínű kis életét.
És logikus, hogy aki eddig itt élte ki a mangán(és urán)életét, annak ez bizony nem tetsződik.
Erre szegény Robikára rászállnak a csodás kis fórumunk oszlopos és oszloptalan tagjai, és megkezdődik a „klinikai eset”ezés, „genyá”zás, „barom”ozás.
Ez bizony nem szép dolog. Egyre hárman? Hol van már a Fair-play szelleme? Hiába, ez a kor már nem változik meg.

És nem illik csúnyán beszélni, mert az öreg kaporszakállú bácsika odafent még a végén megbüntet valakit.

Cure: Nagyon szép képeket lehet lecsomagolni a Chain of flowersről.
Ja, izé Yloz, majd a jövő héten küldöm a videókazit a Londonnal meg a Pesti secrettel. Bocs, hogy eddig nem adtam fel, viszont irtam egy mű-mailt, ugyhogy légyszives keresd elő a postaládád kulcsát és olvasd el, majd válaszolhatnál is.

Na mára ennyi, aki bújt, bújt, aki nem, nem, megyek aludni.
Ti meg csak nyugodtan tépjétek szét egymást.

BOKSZ!!

Snakespites