El Robotnyk
2002.11.08
|
|
0 0
302
|
Nnna megvan a gömböc! :o) IIJ a rendszáma. első benyomásaimat megosztanám, a viszonyítási alap a suzuki, minden esetben.
az autó fehérben meglepően jól néz ki. belsejében kellemes a szürke harmónia. a műanyagok elfogadhatóak. az ülések ülőlapja kicsit rövid, de amúgy kényelmesek. hátul is megfelelő a hely. az ajtók nagyon szélesre nyílnak, könnyű beszálni (hátra is elfogadható). az első ülések háttámlájának dőlésszögét állító kar kicsit kényelmetlen helyre került, ne ez nem tragédia. a klíma gyors és jó, a motor halk. a gyári cd-rádió jól szól. az rds be volt állítva, kiírja az állomások nevét, stb. nekem ezzel nem volt gond. az 1.6os mocit a hiedelmekkel ellentétben nem kell nagyon pörgetni ahhoz hogy menjen, barátságos, kellően dinamikus. a váltó rövid úton jár, és pontos. a fékek iszonyúan harapnak. (headbanging rullz :))) a motorháztető nyitója eléggé el van dugva, de remélhetőleg nem kell majd sokat nyitogatni, maximum az ablakmosó utántöltése okán! :)
eddig meg vagyok elégedve, de a puding próbája az evés, és még éppen csak megkóstóltam, de majd kialakul! |
|