Tudom, hogy hihetetlen, de Bocaitól függetlenül nekem is ez jutott eszembe, mármint az, hogy a debrői légióstengely termeli a civisek pontjainak jó részét.
Egészen pontosan 77,1%-át, minden eddigi bajnoki meccset figyelembe véve! Összesen szórtak 6 meccs alatt 379 pontot (a 491-ből), Bukva 28,5, Green 30,3, míg (krump)Lee 41,2%-al vette ki a részét ebből a közel 400 pontból.
Szóval azon filóztam (csak közben most kivételesen dolgoztam is és Bocai megelőzött), ha a vigyórgós fekete dinamitrudat messzire elkerülnénk - na ez túlzás, de nem fognánk olyan intenzitással, mert, ha ráváltunk, vagy ne adj isten, két emberrel próbálja Zoki fogatni, akkor Ő képes leosztani is. Szóval, mondjuk kvázi feladjuk Őt, hiszen akárhogy is fogjuk, úgyis megszórja magát, csak akkor még plusszban lesz egy raklap asszisztja is.
Egyszóval Bukvát és Greent kell megpróbálni jobban őrizni a szokásosnál, és akkor már csak azért kell imádkozni, hogy valamelyik csereember meg ne táltosodjon (Ádámnak általában sül a keze az Olaj ellen).
Ennek fényében a tippjeim:
Debrecen-Szolnok -4 /II.Zoki megoldja.../
Albacomp-ASE +7 /Ez nem a Balkán...hanem hazai pálya/
Szeged-Sopron +12 /Ha csak edzőket veszem figyelembe, akkor +35-öt írtam volna/
Kaposvár-Körmend +16 /A büntik nevelő hatásával együtt :-((/
Kecskemét-ZTE -9 /nézzetek a táblá(zat)ra!/